9 september 2017 open dag: voor iedereen wat wils in en om de Cultuurschuur.

 

Deze activiteit is afgerond – Boeren, burgers en buitenlui, het thema van open monumentendag, is ook het thema waarmee de gebruikers van De Cultuurschuur en verschillende verenigingen uit de Wieringermeer het nieuwe seizoen feestelijk openen op zaterdag 9 september a.s. van 13.00 tot 17.00 uur.

Van boven tot onder en van binnen naar buiten is het gebouw in gebruik bij een grote variatie: van openbare (jeugd-) bibliotheek tot bloedprikken, van fanfare tot historisch genootschap, van bioscoop tot balletschool en van fotografie tot massage… Vele gebruikers van De Cultuurschuur zullen deze dag aanwezig zijn en u verleiden deel te nemen aan een activiteit.

Via een puzzelroute in en om het gebouw kunnen belangstellenden niet alleen kans maken op een prijs, zij weten dan ook zeker dat zij bij alle organisaties gekeken en meegedaan hebben.

Het exacte programma zal kort voor 9 september bekend worden gemaakt; de opening van de nieuwe jeugdafdeling van de bibliotheek zal niet ongemerkt voorbij gaan….

Boeren, Burgers en Buitenlui: zet  9 september  in uw agenda zodat u de leukste middag van september niet hoeft te missen.

9 september 2017 Seizoensopening De Cultuurschuur Wieringerwerf