Het filmseizoen start op zaterdag 9 oktober met de tragikomedie ‘Tel Aviv on fire’. Aanvang: 14u. Reserveren is gewenst.

 

FilmToen kijkt dit najaar vooruit naar betere tijden. In de Cultuurschuur in Wieringerwerf vertonen we op drie zaterdagen een film rond het thema Eind goed, al goed.

Als vanouds is het aanbod zeer gevarieerd: zwartwit en kleur, van hier en van daar, uit het verre en nabije verleden, altijd de moeite waard.

 

Vanwege de Coronamaatregelen kunnen we minder bezoekers ontvangen. Reserveren is gewenst.

 

Datum eerste film: 9 oktober 2021 – Tel Aviv on fire.

Aanvang: 14.00 uur
Deur open vanaf 13.30 uur.

Tel Aviv on fire is een Israëlische tragikomedie over het opnemen van een Palestijnse soap, die aan beide kanten van de muur zeer populair is.

De hoofdrolspeler, productie-assistent van de soap, reist elke dag op en neer naar de set in Ramallah. Als de chef van de grensbewakers daar achter komt, trekt hij zijn gezicht in een vriendelijke plooi, maar streng blijft hij. Kan de productie-assistent er niet voor zorgen dat de vrouwelijke hoofdrolspeler, een spionne, kiest voor de Joodse generaal en niet voor haar Arabische man? De assistent zegt aarzelend toe – en werkt zichzelf steeds meer in de nesten. Want de Palestijnse regisseur heeft zo zijn eigen voorkeuren… Maar uiteindelijk overwint de ware liefde, en is iedereen gelukkig.

 

Toegangsprijs: 5 euro

Vanwege de Corona kunnen we maximaal 45 bezoekers ontvangen. Reservering is gewenst.

E-mail: filmhuiscultuurschuur@gmail.com
of bel naar: 06 8123 2610
Contactpersoon: Marco Lont

Meer films op:

zaterdag 6 novemberIrma la Douce

zaterdag 18 decemberFanfare

Lees meer over deze voorstellingen.

 

Van harte welkom bij de film Tel Aviv on fire op 9 oktober.