DIRECT NAAR   de    BEELDBANK


Beeldbank Genootschap Wieringermeer
In onze Beeldbank  zijn duizenden afbeeldingen te bezichtigen (8200, stand per maart 2023). De meeste afbeeldingen zijn foto’s en ansichtkaarten.
Het aantal gepubliceerde afbeeldingen groeit elke maand, vrijwilligers voegen tekst in (trefwoorden, omschrijving) bij de duizenden foto’s in ons bezit.

 

Gebruiksvoorwaarden
Particulieren, bedrijven, organisaties of instellingen hebben deze afbeeldingen aan het Historisch Genootschap Wieringermeer geschonken. Als u een afbeelding downloadt moet u rekening houden met auteursrecht, ook wel beeldrecht of copyright genoemd.

 

Meer afbeeldingen in ons archief
Niet al ons beeldmateriaal is digitaal toegankelijk. Tijdens onze openingsuren kunt u in onze bezoekersruimte fotoalbums bekijken.  Deze albums zijn aan ons geschonken door particulieren, verenigingen, enzovoort.
Kijk hier in de lijst Onderwerpen fotoboeken HGW_4JAN2019


Heeft u afbeeldingen voor onze beeldcollectie?
Heeft u beeldmateriaal – afgedrukt als foto, ansichtkaart of juist digitaal – dat mogelijk een aanvulling is op onze collectie?
Kom langs op zaterdagmiddag of neem contact op via secretaris@wieringermeer.nl

 

Beeldbank Beheer Systeem
Voor het beheren en publiceren van onze Beeldbank Genootschap Wieringermeer maken wij gebruik van het Zijper Beeldbank Beheer Systeem (ZBBS), een programma van het Genootschap ZCBS.