De leden van Oude Glorie hebben in maart 2018 afscheid moeten nemen van een van de drijvende krachten van de vereniging, Kommer Klok. Hij heeft heel veel betekend voor de club. Hij was medeoprichter van het verzamelaars collectief. Organiseerde ploegwedstrijden in samenwerking met de OMTV. Deze werden verschillende keren op het land van Kommer gehouden. Ook was hij betrokken bij Wieringerwerf op Wielen als zij weer mochten optreden met de oude trekkers. Samen met het bestuur van de Oude Glorie wist hij vele oude trekkers naar Wieringerwerf te krijgen.

De oude Hart Parr, oorspronkelijk uit Amerika, was een van de bijzondere attracties, naast de dorsmachines, een oude zaagmachine en vele andere grote machines. De tochtjes met mede verzamelaars naar Texel en andere plaatsten zijn altijd zeer geslaagd. In zijn schuur stonden zoveel voorwerpen dat je er meerdere keren langs moest gaan om alles te kunnen zien. Daarnaast was het een groot verteller over alles wat hij verzameld had in de loop van de tijd en over zijn werkzaamheden als boer in de polder die hij lief had.

Er is op een gedenkwaardige wijze afscheid genomen van Kommer. Op het erf diverse trekkers en koffie met cake in de schuur tussen de strobalen. Dat was Kommer. Zijn overlijden is een groot gemis voor de werkgroep Oude Glorie.

L: Kommer Klok en R: Gerrit Roza. 3-7-2016 Hensbroek